Reseptilääkemyynti luottokortilla ja rekisteröintimaksu


5. syyskuuta 2018 kello 10.13

Checkout ja Paytrail -maksupalveluntarjoajat vaativat jatkossa 450 euron suuruista vuosimaksua apteekeilta, jotka myyvät reseptilääkkeitä verkossa ja haluavat tarjota mahdollisuuden maksaa reseptilääkeostokset luottokortilla. Vaatimus perustuu luottokorttiyhtiöiden kiristyneisiin vaatimuksiin. Toistaiseksi, kun palveluntarjoajien kanssa ei ole päästy sopimukseen fiksummasta ratkaisusta, luottokorttimaksua tarjoaville apteekeille jää vain kolme vaihtoehtoa:

  1. maksaa 450 euron vuosittainen rekisteröintimaksu (Checkoutin hinnasto), 
  2. poistaa luottokorttimaksutapa käytöstä, tai
  3. poistaa reseptilääkemyynti käytöstä

Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi Anders selvittää mahdollisuutta piilottaa luottokorttimaksuvaihtoehdot vain reseptilääketilausten osalta.

Tässä lisäohjeita;

Kuinka maksan rekisteröintimaksun?

Maksupalveluntarjoajien vaatiman rekisteröintimaksun suorittamisesta saat lisätietoja olemalla yhteydessä palveluntarjoajan asiakaspalveluun tai ottaessasi luottokortteja käyttöön ensimmäistä kertaa Checkoutin kautta, voit hoitaa rekisteröintimaksun samalla, kun teet luottokorttien lisäystä palveluntarjoajan asiakasportaalista (Checkoutilla https://extranet.checkout.fi).

Kuinka saan luottokortit pois käytöstä?

Luottokorttimaksut saadaan kytkettyä pois päältä maksupalveluntarjoajan asiakasportaalista (Checkoutilla https://extranet.checkout.fi) tai olemalla yhteydessä maksupalveluntarjoajan tukeen.

Kuinka saan reseptilääkemyynnin pois käytöstä?

Ota yhteyttä käyttäjätukeemme (support@anders.fi), jos haluatte, että otamme reseptilääkemyyntiominaisuudet pois päältä kaupastanne.