Ominaisuudet & Hinnasto

Täältä löydät eAPTEEKKI-palvelun ominaisuudet, lisäpalvelut ja hinnaston.

Apteekkariliiton Taksa-tuotetietokanta valmiina käytössäsi

eAPTEEKKI-verkkokauppaan saat koko Suomen Apteekkariliiton ylläpitämän Taksa-tuotetietokannan käyttöösi automaattisesti. Voit lisäksi luoda ja myydä omia tuotteita ilman määrärajoitteita.

Posti SmartShip on saatavilla eAPTEEKKI-verkkopalveluun
tekninen tuki eapteekki.jpg

Rajaton teknisen tukipalvelun käyttö

eAPTEEKKARINA et jää yksin teknisten haasteiden edessä. Palvelun hintaan sisältyy jatkuva tekninen tukipalvelu, joka auttaa sinua pääsemään alkuun verkkokaupan kanssa ja on aina tavoitettavissa kun kysymyksiä ilmenee. Tekninen tuki palvelee arkisin klo 08-16.

Posti SmartShip


Posti SmartShip on verkkokaupan ykkösvalinta tilausten toimitustavaksi kotimaassa.

SmartShip -portaalin kautta voidaan luoda ja tulostaa tarvittavat kuljetusasiakirjat lähetettäviin paketteihin. eAPTEEKKI -alustaan sisältyy tuki SmartShip -lähetystarrojen tulostukseen.

 
Posti SmartShip on saatavilla eAPTEEKKI-verkkopalveluun
Kotimaiset maksutavat eapteekki.png

Kotimaiset maksutavat

 

eAPTEEKKI tarjoaa käyttöösi parhaat vaihtoehdot verkkokaupan maksujen vastaanottamiseen.

Voit valita kauppaasi Checkout- tai Paytrail-maksupalvelun, jotka tarjoavat verkkopankkimaksut kaikkien Suomessa toimivien pankkien palveluihin sekä halutessasi luottokorttimaksut.

Reseptilääkemyynti

 

eAPTEEKKI tarjoaa mahdollisuuden myös turvalliseen reseptilääkkeiden myyntiin verkossa. Reseptilääkkeitä tilatessaan asiakas tunnistautuu Suomi.fi-tunnistautumispalvelun avulla. Reseptilääkkeiden myynti edellyttää aina, että lääke on määrätty eReseptillä. Reseptilääketilaukseen voi sisällyttää myös muita apteekkituotteita.

Reseptilääkkeet verkosta.png
eapteekki markkinointi.jpg

Verkkokaupan markkinointiominaisuudet

Erotu muista muokattavilla sisällöillä, varmista verkkokauppasi löydettävyys hakukoneoptimoinnilla, julkaise ajankohtaisia tiedotteita ja artikkeleita, markkinoi verkkokauppaasi sosiaalisessa mediassa ja seuraa onnistumisia analytiikkaominaisuuksilla.

eAPTEEKKI tarjoaa sinulle edellytykset menestyä verkossa.

 

 

Salix- ja MAXX –integraatiot

 

Varastotietojen tuonti apteekkijärjestelmistä eAPTEEKKIIN helpottaa apteekin arkea. Apteekin asiakkaalle voidaan näyttää tuotteiden ajantasainen varastotilanne aktivoimalla integraatio Pharmadatan tai Receptumin apteekkijärjestelmään.

Vastaavasti apteekkijärjestelmä pysyy ajantasalla eAPTEEKIN kautta käsitellyistä tilauksista kun integraatio huolehtii tilausten viennistä apteekkijärjestelmään. 

 
 
integraatiot eapteekki.png

Palveluhinnasto

Anders Innovationsin eAPTEEKKI-palvelut

 

Palvelu Hinta
Verkkokauppa (sis. 1 kpl .fi-domain)* 149 €/kk
Kotisivut (sis. 1 kpl .fi-domain)* 90 €/kk

 

* Verkkokaupan ja sivuston saa käyttöön myös ilman omaa domainia. Tällöin käytetään automaattisesti generoitua ns. teknistä domainia. Verkkokaupan kuukausihinta ilman itse valittua domainia on 109 €/kk ja sivuston kuukausihinta 50 €/kk.

 

Maksu- ja toimitustavat

Palvelu Hinta
Checkout Startti*

14,90 €/kk + transaktiohinnoittelu
Tarkista ajantasainen hinnoittelu

Checkout Laaja*

55 €/kk + Starttia edullisempi transaktiohinnoittelu
Tarkista ajantasainen hinnoittelu

Paytrail*

59 €/kk + transaktiohinnoittelu
Tarkista ajantasainen hinnoittelu

Linkki tilauslomakkeeseen.

Posti SmartShip -toimitustapa* 20 €/kk
DB Schenker* Sopimuksen mukaan

 

*Maksu- ja toimitustapojen käyttö edellyttää sopimusta palveluntarjoajan kanssa.

Reseptilääketilaukset ja luottokortit

Luottokorttiyhtiöt vaativat lupamaksun mikäli halutaan tarjota korttimaksuvaihtoehdot asiakkaille reseptilääketilauksilla. Tämä maksu on 450 - 500 € / vuosi ja suoritetaan joko Checkoutin tai Paytrailin kautta.

Paytrail tarjoaa vaihtoehtoa jossa takuumaksu on mukana sopeutetussa kk-maksussa. Lisätietoa tästä vaihtoehdosta saatte olemalla yhteydessä Paytrailin asiakaspalveluun.